• I.CÁC KÊNH ĐĂNG KÝ MUA

Khách hàng có thể đặt mua Dino Đi Học qua các kênh giao dịch như sau:

 1. Đặt hàng online qua website, link đăng ký hoặc qua Ứng dụng. Sau khi đặt hàng, vvui lòng chuyển khoản tới tài khoản của Công ty.
 2. Trực tiếp mua tại VPGD Công ty Cổ phần Truyền thông IRIS – 27 Thái Thịnh,Đống Đa, Hà Nội.
 3. Giao dịch mua qua các hệ thống Đại lý chính thức của Dino Đi Học.
 4. Mua trực tiếp qua Ứng dụng
 • II.CÁC HÌNH THỨC THANH TOÁN

Để tiến hành thanh toán, khách hàng chọn gói học muốn mua tại Bảng giá và thanh toán theo một trong các hình thức sau:

 1. Chuyển khoản trực tiếp

Quý khách vui lòng chuyển khoản theo thông tin dưới đây:

– Chủ tài khoản: Nguyễn Thị Hường

– Số tài khoản: 19382667

– Ngân hàng Á Châu ACB chi nhánh Đông Đô

– Cú pháp đăng ký mua: <Số điện thoại><Gói học đăng ký mua>

Từ tháng 7/2020 đến hết tháng 12/2020, khách hàng chuyển khoản trực tiếp mua Dino Đi Học sẽ được giảm ngay 50.000 VNĐ.

Ví dụ: 

– Tên khách hàng: Trần Thị Hưng

– Số điện thoại đăng ký mua: 0988 888 688

– Gói học đăng ký mua: Dino Đi Học trọn đời

– Nội dung chuyển khoản: 0988 888 688 Tron doi

Ngay sau khi bộ phận kế toán của Dino Đi học xác nhận đã nhận đủ số tiền thanh toán theo giao dịch, Mã kích hoạt kèm Hướng dẫn cài đặt và sử dụng sẽ gửi trực tiếp vào TIN NHẮN điện thoại của khách hàng với tên DinoDihoc.

*Lưu ý:

– Nếu Quý khách thực hiện chuyển khoản không đúng cú pháp nêu trên, vui lòng liên hệ (84-24) 3224 7399 để được hướng dẫn xác nhận thanh toán

– Để đảm bảo giao dịch thành công với thời gian nhanh nhất, Quý khách có thể lựa chọn dịch vụ chuyển khoản nhanh hoặc chuyển khoản 24/7 của ngân hàng.

 1. Giao hàng và thu tiền tại nhà

Sau khi khách hàng điền thông tin đăng ký mua gói học, tư vấn viên sẽ liên hệ, xác nhận thông tin và thiết lập đơn hàng. Mã kích hoạt sẽ được chuyển tới địa chỉ của khách hàng đã đăng ký trong giờ hành chính bằng dịch vụ chuyển phát của bên thứ 3 (đối tác chuyển phát). Khách hàng thanh toán tiền mặt cho người giao hàng (bưu tá) và nhận mã kích hoạt (miễn phí phí giao nhận).

 1. Thanh toán tiền mặt tại VPGD của công ty Cổ phần truyền thông IRIS

Quý khách có thể đến mua gói học và thanh toán bằng tiền mặt trực tiếp tại văn phòng của công ty Cổ phần truyền thông IRIS, tại tầng 21, toà VCCI, số 9 Đào Duy Anh, Đống Đa, Hà Nội.

 1. Thanh toán bằng thẻ tín dụng đăng ký với Apple hoặc Google

Với hình thức giao dịch này, khách hàng chỉ thực hiện được qua các thiết bị sử dụng hệ điều hành IOS/OS hoặc Android. Khi thanh toán bằng hình thức này, quý khách sẽ không nhận được mã kích hoạt. Thay vào đó, thiết bị mà khách hàng sử dụng để thực hiện giao dịch sẽ ngay lập tức được kích hoạt tự động. Nếu muốn sử dụng chương trình trên thiết bị khác, khách hàng cần đảm bảo 2 yếu tố (1) Thiết bị mới chạy CÙNG hệ điều hành với thiết bị khách hàng đã sử dụng để thực hiện giao dịch và (2) Đăng nhập thiết bị bằng tài khoản (tài khoản Icloud – đối với hệ điều hành IOS/OS hoặc tài khoản G+ đối với hệ điều hành Android) khách hàng đã dùng để mua chương trình.

 1. Thông tin khác

Chúng tôi có quyền điều chỉnh giá bất cứ lúc nào và thông báo tới khách hàng qua các kênh truyền thông chính thức để khách hàng được biết và xác nhận thông tin giá trước khi tiến hành xác nhận mua hàng.

Khách hàng thừa nhận và đồng ý rằng bằng cách nhấn vào nút có nhãn “ĐĂNG KÝ MUA”, “ĐĂNG KÝ NGAY”, “TÔI CHẤP NHẬN” hoặc liên kết tương tự như vậy được chỉ định bởi Công ty Cổ Phần Truyền Thông IRIS để chấp nhận các điều khoản và với điều kiện của Điều khoản này, khách hàng đang gửi một chữ ký điện tử và đang nhập vào một hợp đồng ràng buộc về mặt pháp lý. Khách hàng thừa nhận rằng việc gửi chữ ký điện tử của khách hàng tạo thành thỏa thuận và ý định của khách hàng bị ràng buộc bởi các Điều khoản. Căn cứ vào mọi quy chế, quy định, quy tắc, pháp lệnh hoặc luật khác, bao gồm nhưng không giới hạn theo Nghị định 52/2013/NĐ-CP hoặc các đạo luật tương tự khác.

 • III.CHÍNH SÁCH TẶNG KÈM VÀ HỌC THỬ

Dino Đi Học luôn có những chính sách tặng kèm, học thử nhằm tri ân khách hàng, các chính sách này sẽ được thay đổi và thông báo tùy thuộc vào các chương trình và thời gian khác nhau. Chúng tôi sẽ có thông báo về việc thay đổi chính sách này tại các kênh truyền thông chính thức của chúng tôi.

 1. IV.CÁC KHOẢN PHÍ KHÁC

Ngoài khoản phí của gói học mà khách hàng đồng ý thanh toán, Dino Đi Học không thu bất kỳ khoản phí nào khác từ khách hang.

 1. Đối với khách hàng chưa thanh toán

Khách hàng được chuyển đổi gói học, hủy đơn hàng theo yêu cầu.

Liên hệ (84-24) 3224 7399 để được hỗ trợ 24/7

 1. Đối với khách hàng đã thanh toán

2.1. Chuyển đổi

2.1.1. Chính sách

Khách hàng được chuyển đổi sang các gói học có giá trị tương đương hoặc lớn hơn theo giá niêm yết trên website chính thức tại thời điểm xác nhận nhu cầu chuyển đổi. Không được chuyển đổi sang các gói học có giá trị thấp hơn;

2.1.2. Điều kiện

– Mã kích hoạt kích hoạt trong vòng 02 ngày

– Khách hàng được hỗ trợ đổi 01 lần/mã kích hoạt

– Không áp dụng đối với Khách hàng mua sản phẩm trong các chương trình khuyến m có quà tặng là hiện vật.

2.1.3. Phương thức thanh toán chênh lệch và thời gian thực hiện

Đối với trường hợp chuyển đổi sang gói học có giá trị lớn hơn gói học ban đầu, quý khách vui lòng thanh toán phí chênh lệch giá bằng phương thức chuyển khoản ngân hàng.

Thông tin chuyển khoản:

Chủ tài khoản: Nguyễn Thị Hường

Số tài khoản: 19382667

Ngân hàng Á Châu ACB chi nhánh Đông Đô

Nội dung chuyển khoản (theo cú pháp): CD <số điện thoại><mã kích hoạt cũ><gói học muốn đổi>

Ví dụ:

Tên khách hàng: Trần Thị Hưng

Số điện thoại đăng ký mua: 0988 688 888

Mã kích hoạt: A12BCD

Gói học muốn đổi: tron doi

Nội dung chuyển khoản: [CD] 0988688888 A12BCD Tron doi

Liên hệ (84-24) 3224 7399 để được hỗ trợ 24/7

2.2. Hoàn hủy

2.2.1. Chính sách

STT Trường hợp chấp nhận hoàn hủy Điều kiện
1 Thiết bị không đáp ứng, không cài đặt được và không sử dụng được chương trình – Mã kích hoạt chưa được kích hoạt
– Tất cả các thiết bị liệt kê đều không đáp ứng yêu cầu kỹ thuật của chương trình
2 Lỗi kỹ thuật phần mềm, chương trình không sửa được Bị lỗi trên tất cả các thiết bị được liệt kê
3 Tư vấn viên tư vấn sai Sai thông tin chương trình:
– Chính sách gói học
– Nội dung
– Cách học
– Quyền lợi của khách hàng
4 Chuyển khoản nhầm tới công ty Khi công ty xác nhận giao dịch thành công của khách hàng

 

Điều kiện:

– Không áp dụng đối với Khách hàng mua sản phẩm trong các chương trình khuyến mãi có quà tặng là hiện vật.

Dino Đi Học sẽ tiến hành hoàn tiền đến quý khách qua hình thức chuyển khoản ngân hàng sau khi hoàn tất quy trình kiểm tra và xét duyệt. Quy trình này được thực hiện trong 15 ngày làm việc (Không tính thứ 7, chủ nhật và các ngày nghỉ lễ, tết). Thông tin về thời gian hoàn tiền cụ thể cho từng trường hợp sẽ được cập nhật đến quý khách qua email, tin nhắn.

Liên hệ (84-24) 3224 7399 để được hỗ trợ 24/7.

CHÍNH SÁCH VÀ QUY ĐỊNH CHUNG

Cảm ơn bạn đã sử dụng Dino Đi học.

Chúng tôi mong bạn vui lòng dành thời gian đọc và tìm hiểu những điều khoản về thỏa thuận pháp lý giữa bạn và sản phẩm Dino Đi học (gọi tắt là Dino Đi học) như dưới đây.

Thông qua việc truy cập, duyệt nội dung, hoặc sử dụng bất kì nội dung, hình ảnh nào của sản phẩm này, bạn (người sử dụng) công nhận rằng bạn đã đọc, hiểu và nhất trí với việc tuân thủ các quy định của những điều khoản này.

Dino Đi học chịu trách nhiệm đảm bảo tính hợp pháp của việc cung cấp nội dung trong sản phẩm đến người sử dụng. Mọi thông tin, hình ảnh và toàn bộ nội dung được đăng tải trên sản phẩm tuân thủ các quy định của pháp luật, và phù hợp với thuần phong mỹ tục Việt Nam.

Bản quyền và thương hiệu

Tất cả các nội dung trong sản phẩm Dino Đi học, bao gồm nhưng không giới hạn các văn bản, thiết kế, đồ họa, giao diện, hình ảnh, mã code đều thuộc bản quyền của Dino Đi học hoặc bên thứ ba cấp phép cho Dino Đi học.

Mọi hành vi sao chép, trích dẫn, sửa đổi, phân phối, xuất bản, lưu thông… vì mục đích thương mại dưới mọi hình thức mà không được sự chấp thuận trước bằng văn bản của Dino Đi học là xâm phạm quyền của Dino Đi học. Dino Đi học có quyền yêu cầu người sử dụng chấm dứt việc sử dụng và bồi thường thiệt hại (nếu có).

Quyền và trách nhiệm của Dino Đi học

Dino Đi học có quyền thay đổi và/hoặc chấm dứt các nội dung, tính năng của một phần hay toàn bộ ứng dụng Dino Đi học mà không cần thông báo trước với người sử dụng.

Dino Đi học có quyền thực hiện các biện pháp an ninh để bảo vệ và chống các truy cập trái phép hoặc sửa đổi trái phép, tiết lộ hoặc phá hủy thông tin.

Dino Đi học có quyền thực hiện các biện pháp an ninh để bảo vệ và chống lại các truy cập trái phép hoặc sửa đổi trái phép, tiết lộ hoặc phá hủy thông tin sản phẩm..

Thông tin cá nhân như địa chỉ, email, số điện thoại của người sử dụng Dino Đi học (do người sử dụng tự nguyện cung cấp bằng các hình thức khác nhau trên website) có thể được sử dụng nội bộ cho mục đích nâng cấp các sản phẩm, dịch vụ của Dino Đi học.

Dino Đi học cam kết không chủ động tiết lộ bất kỳ thông tin nào của người sử dụng cho bên thứ ba, ngoại trừ trường hợp có yêu cầu bằng văn bản của các đơn vị điều tra theo đúng luật pháp hiện hành. Khi đó, Dino Đi học sẽ thông báo tới người sử dụng bằng văn bản. Tuy nhiên, mặc dù có các công nghệ bảo mật và hệ thống cũng được trang bị rất nhiều tính năng bảo mật, nhưng không một dữ liệu nào được truyền trên đường truyền internet mà có thể được bảo mật 100%. Do vậy, Dino Dino Đi học không thể đưa ra một cam kết chắc chắn rằng thông tin bạn cung cấp cho chúng tôi sẽ được bảo mật một cách tuyệt đối, và cũng sẽ không chịu trách nhiệm trong trường hợp có sự truy cập trái phép thông tin cá nhân của người sử dụng.

Dino Đi học được phép sử dụng bất kỳ ‎ý tưởng hay khái niệm nào mà bạn đã đưa vào sản phẩm cho tất cả các mục đích không giới hạn, bao gồm cả việc phát triển, sản xuất hay tiếp thị sản phẩm. Dino Đi học không có trách nhiệm phải bồi thường hay thưởng cho người cung cấp.

Bạn phải ‎ý thức và bảo đảm những thông tin, tài liệu mà bạn gửi phải nằm trong quyền hạn sử dụng của bạn; điều đó có nghĩa Dino Đi học sẽ không vi phạm bất cứ quyền lợi nào của bên thứ ba.

Dino Đi học có quyền từ chối một số tài liệu bạn gửi mà không bắt buộc phản hồi lý do.

Quyền và trách nhiệm của người sử dụng

Dino Đi học cho phép người sử dụng xem, chiết xuất thông tin trên ứng dụng hoặc chia sẻ cho người khác nhưng chỉ cho mục đích sử dụng cá nhân và phi thương mại với điều kiện phải trích dẫn thông báo bản quyền sau đây: ©2019 Bản quyền thuộc về Dino Đi học.

Bạn đảm bảo tuân theo pháp luật và các quy định liên quan đến việc sử dụng sản phẩm Dino Đi học; Không can thiệp, gây ảnh hưởng đến việc sử dụng sản phẩm của những người sử dụng khác; Không can thiệp vào hoạt động và quản lý sản phẩm của Dino Đi học.

Bạn nhận thức rõ và chấp nhận rằng Dino Đi học và/hoặc các công ty thành viên/đơn vị trực thuộc/nhân viên Dino Đi học không chịu trách nhiệm đối với bất kỳ tổn thất, thiệt hại, chi phí phát sinh từ bất kỳ quyết định nào của bạn khi sử dụng bất kỳ thông tin nào trên sản phẩm với bất kỳ nguyên nhân gì.

Nếu bạn không bằng lòng với bất kỳ thông tin nào trên Website hoặc với bất kỳ điều khoản và điều kiện sử dụng thông tin trên Website này thì phương thức duy nhất bạn nên thực hiện là chấm dứt truy cập/sử dụng thông tin trên website.

Quy định chung

Điều khoản sử dụng được điều chỉnh bởi pháp luật Việt Nam.

Một điều khoản sử dụng bị vô hiệu theo quyết định của tòa án có thẩm quyền sẽ không ảnh hưởng đến tính hiệu lực của các điều khoản còn lại.

Dino Đi học luôn hoan nghênh những ý kiến/góp ý của bạn về nội dung sản phẩm. Nếu có một phần nào đó của sản phẩm này mà bạn cho rằng đã có dấu hiệu vi phạm bản quyền của bên thứ ba, vui lòng gửi thông tin tới: contact@dinodihoc.com.

Thông báo này và tất cả các điều khoản sử dụng tạo thành toàn bộ thỏa thuận giữa Dino Đi học và bạn liên quan đến việc sử dụng các thông tin trên sản phẩm. Dino Đi học có thể điều chỉnh nội dung thông báo này bất cứ lúc nào bằng cách cập nhật trên ứng dụng. Bạn nên thường xuyên truy cập ứng dụng để theo dõi các quy định ràng buộc này khi sử dụng.

 

 

TERMS OF SERVICE

Please read these Terms and Conditions (“Agreement”, “Terms of Service”) carefully before using Dino Đi học (“the App”), doing business as Dino Đi học (“us”, “we”, or “our”). This Agreement sets forth the legally binding terms and conditions for your use of the App.

By accessing or using the App in any manner, including, but not limited to, visiting or browsing the App or contributing content or other materials to the App, you agree to be bound by these Terms and Conditions. Capitalized terms are defined in this Agreement.

These Terms, and any rights and licenses granted hereunder, may not be transferred or assigned by you, but may be assigned by Dino Đi học without restriction. Any attempted transfer or assignment in violation hereof shall be null and void.

NO WARRANTIES OF ANY KIND (INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF MERCHANTABILITY OR FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE) ARE GIVEN WITH RESPECT TO THE PROPRIETARY INFORMATION DISCLOSED OR USED UNDER THIS AGREEMENT, AND NEITHER PARTY SHALL BE LIABLE TO THE OTHER DAMAGES ARISING OUT OF OR CAUSED BY DEFECTS OR DEFICIENCIES IN THE PROPRIETARY INFORMATION OF EITHER PARTY, WHETHER DIRECT, INCIDENTAL, CONSEQUENTIAL OR OTHERWISE.

1. Subscription Members

Main features and content of Dino Đi học are only available to who agree to pay for a subscription plan. Each subscription plan may be described in more detail in other areas of Dino Đi học. Any payment terms displayed to you in the process of becoming a Subscription Member are deemed part of these Terms.

2. Our License to You

We grant you a personal, revocable, non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, world-wide, license to access and use Dino Đi học solely for personal, non-commercial purposes as permitted by these Terms and intended by us through the normal functionality of Dino Đi học. This license to you will automatically terminate if you violate these Terms. Except for the foregoing limited license, no right, title or interest is transferred to you. We may allow you to store encrypted, cached content on your tablet, smartphone or other compatible internet-connected device. You may not transfer copies of cached content to any other device.

3. Your conduct

We would like to keep Dino Đi học as safe as possible for our users but need your help to do so. Accordingly, you agree not to use Dino Đi học to: (i) violate any local, state, national, or international law or regulation; (ii) transmit any material that is abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, pornographic, obscene, libelous, graphically violent, invasive of another’s privacy, hateful, or racially, ethnically, or otherwise objectionable; (iii) transmit any unsolicited or unauthorized advertising, promotional materials, junk mail, spam, chain letters, pyramid schemes, or any other form of solicitation; (iv) knowingly transmit any material that contains adware, malware, spyware, software viruses, or any other computer code, files, or programs designed to interrupt, destroy, or limit the functionality of any computer software or hardware or telecommunications equipment; (v) breach or circumvent any security or authentication measures (including geo-restriction measures); (vi) attempt to decompile or reverse engineer any software contained on Dino Đi học; (vii) remove any copyright, trademark, or other proprietary notations from any Content (as defined below) or User Submissions (as defined below) of other users; (viii) stalk, harass, or harm another individual; (ix) impersonate any person or entity, or otherwise misrepresent your affiliation with a person or entity; (x) interfere with or disrupt Dino Đi học or servers or networks connected to Dino Đi học, or disobey any requirements, procedures, policies, or regulations of networks connected to Dino Đi học; or (xi) rent or lease your account. You also agree not to use or launch any automated system, including without limitation, “robots,” “spiders,” “offline readers,” etc., that accesses Dino Đi học in a manner that sends more request messages to Dino Đi học servers in a given period of time than a human can reasonably produce in the same period by using a conventional web browser.

4. Ownership; Restrictions on use

The content on Dino Đi học, including without limitation, books, text, graphics, photos, sounds, music, videos, User Submissions (as defined below), interactive features and the like (“Content”) and the “Dino Đi học” word mark and design mark, as well as certain other of the names, logos, and materials displayed on or through Dino Đi học that constitute trademarks, tradenames, service marks or logos (“Marks”) are owned by or licensed to Dino Đi học and are subject to copyright, trademark, and other intellectual property rights under the laws of Vietnam and international laws. You agree not to reproduce, duplicate, copy, sell, resell, or exploit for any purposes Dino Đi học or any portion of Dino Đi học, including, without limitation, Content and Marks, except as authorized by these Terms or as otherwise authorized in writing by us or our applicable licensors. You also agree to view Content (including but not limited to books and videos) as made available through the Dino Đi học only in geographic locations where we offer the Dino Đi học and have licensed such Content. Dino Đi học App is provided for your personal, non-commercial use only. You must abide by all copyright notices, information, or restrictions contained in or associated with any Content.

5. Usage of the Service

Dino Đi học does not endorse any User Submissions or any opinion, recommendation, or advice expressed therein, and we expressly disclaim any and all liability in connection with User Submissions. Dino Đi học does not permit copyright infringing activities and infringement of intellectual property rights via the App.

While using the App, you may encounter content that may be deemed offensive, indecent, or objectionable. Nevertheless, you agree to use our Service at your sole risk and we shall not have any liability to you for content that may be found to be offensive, indecent, or objectionable. You agree not to exploit the Service in any unauthorized way whatsoever, including but not limited to, trespassing or burdening network capacity.

Dino Đi học may automatically check your version of the Licensed Application with the sole intention of making the updated version available to you. Dino Đi học has no obligation to make available any updates. However, Dino Đi học may (a) require you to download and install updates; or (b) automatically download and install updates to your device.

6. Content Availability

Dino Đi học provides its users with access to books and other Content streamed through the Internet to certain devices. The availability of these books and other Content may change from time to time, and from geographic territory to territory, for a number of reasons (including publisher deals and available Internet bandwidth). As a result, we do not guarantee that any Content will be available or remain available on Dino Đi học (including during any subscription period for a Subscription Member).

Mobile Networks: If you access Dino Đi học through a mobile network, your network or roaming provider’s messaging, data and other rates and fees will apply. Downloading, installing or using certain Dino Đi học features may be prohibited or restricted by your network provider and not all Dino Đi học features may work with your network provider or device.

7. Termination

We may terminate your access to the App, without cause or notice, which may result in the forfeiture and destruction of all information associated with you. All provisions of this Agreement that by their nature should survive termination shall survive termination, including, without limitation, ownership provisions, warranty disclaimers, indemnity, and limitations of liability.

8. Links To Third Party Applications/Devices

Links: Our Site may contain links to third-party sites that are not owned or controlled by Dino Đi học. Dino Đi học has no control over, and assumes no responsibility for, the content, privacy policies, or practices of any third party sites or services. We strongly advise you to read the terms and conditions and privacy policy of any third-party site that you visit.

Devices: If you access Dino Đi học using an Apple iOS or Android-powered device, then Apple Inc. or Google, Inc., respectively, will be a third-party beneficiary to this agreement. However, these third-party beneficiaries are not a party to this agreement and are not responsible for the provision or support of Dino Đi học. You agree that your access to Dino Đi học using these devices also shall be subject to the usage terms set forth in the applicable third-party beneficiary’s terms of service.

9. Disclaimer of Warranties

YOU EXPRESSLY AGREE THAT USE OF DINO TALKS IS AT YOUR SOLE RISK. DINO TALKS IS PROVIDED ON AN “AS IS” AND “AS AVAILABLE” BASIS. TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW, DINO TALKS AND ITS AFFILIATES EXPRESSLY DISCLAIM ALL WARRANTIES OF ANY KIND, WHETHER EXPRESS OR IMPLIED, WITH RESPECT TO DINO TALKS (INCLUDING, BUT NOT LIMITED TO, THE IMPLIED WARRANTIES OF MERCHANTABILITY, FITNESS FOR A PARTICULAR USE OR PURPOSE, AND NON-INFRINGEMENT). We make no warranties or representations about the accuracy or completeness of content available on or through Dino Đi học or the content of any websites linked to Dino Đi học and assume no liability or responsibility for any: (i) errors, mistakes, or inaccuracies of content; (ii) personal injury or property damage, of any nature whatsoever, resulting from your access to or use of Dino Đi học or the Content on Dino Đi học; (iii) any unauthorized access to or use of our secure servers and/ or any and all personal information and/or financial information stored therein; (iv) any interruption or cessation of transmission to or from Dino Đi học; (v) any bugs, viruses, Trojan horses, or the like which may be transmitted to or through Dino Đi học by any third party; and/or (vi) for any loss or damage of any kind incurred as a result of the use of any content posted, emailed, transmitted, or otherwise made available on or through Dino Đi học.

10. Limitation of Liability

YOU UNDERSTAND THAT TO THE EXTENT PERMITTED UNDER APPLICABLE LAW, IN NO EVENT WILL DINO TALKS OR ITS OFFICERS, EMPLOYEES, DIRECTORS, SHAREHOLDERS, SUBSIDIARIES, AFFILIATES, AGENTS, OR LICENSORS BE LIABLE UNDER ANY THEORY OF LIABILITY (WHETHER IN CONTRACT, TORT, STATUTORY, OR OTHERWISE) FOR ANY DIRECT, INDIRECT, INCIDENTAL, SPECIAL, CONSEQUENTIAL OR EXEMPLARY DAMAGES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES FOR LOSS OF REVENUES, PROFITS, GOODWILL, USE, DATA OR OTHER INTANGIBLE LOSSES (EVEN IF SUCH PARTIES WERE ADVISED OF, KNEW OF OR SHOULD HAVE KNOWN OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES), RESULTING FROM YOUR (OR ANYONE USING YOUR ACCOUNT’S) USE OF DINO TALKS

11. Exclusions

Some jurisdictions do not allow the exclusion of certain warranties or the limitation or exclusion of liability for incidental or consequential damages. Accordingly, some of the above limitations and disclaimers may not apply to you. To the extent Dino Đi học may not, as a matter of applicable law, disclaim any implied warranty or limit its liabilities, the scope and duration of such warranty and the extent of our liability shall be the minimum permitted under such applicable law.

12. Indemnification

You agree to indemnify, defend, and hold harmless Dino Đi học, its subsidiaries, affiliates, officers, directors, employees, consultants and agents from and against any and all claims, liabilities, damages, losses, costs, expenses, fees (including reasonable attorneys’ fees and costs) that such parties may incur as a result of or arising from (a) any information (including, without limitation, your User Submissions, feedback, or any other content) you (or anyone using your account) submit, post, or transmit on or through Dino Đi học; (b) your (or anyone using your account’s) use of Dino Đi học; (c) your (or anyone using your account’s) violation of these Terms; or (d) your (or anyone using your account’s) violation of any rights of any other person or entity, including, without limitation, any copyright, patent, trademark, trade secret, right of publicity/privacy, or other proprietary rights of any person or entity. Dino Đi học reserves the right, at its own expense, to assume the exclusive defense and control of any matter otherwise subject to indemnification by you, in which event you will cooperate with Dino Đi học in asserting any available defenses.

13. Disputes

These Terms shall be construed and enforced in accordance with the laws of Vietnam without regard to any choice of law or conflict of laws principles, regardless of where you live.

14. Communications

By using Dino Đi học, you agree that any notice, agreements, disclosure or other communications that we send to you electronically will satisfy any legal communications requirement (including that such communications must be in writing).

15. Miscellaneous

These Terms, together with any other rules or guidelines posted in connection with Dino Đi học constitute the entire and exclusive and final statement of the agreement between you and us. Our failure to exercise or enforce any right or provision of these Terms shall not constitute a waiver of such right or provision. If for any reason any provision of these Terms is found to be unenforceable, that provision shall be enforced to the maximum extent permissible so as to effect the intent of the parties as reflected in that provision, and the remainder of these Terms shall continue in full force and effect. The section titles in these Terms are for convenience only and have no legal or contractual effect. The terms of Sections 1, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, and 18 of these Terms, as well as any other limitations on liability explicitly set forth herein, shall remain in full force and effect notwithstanding any termination of your use of Dino Đi học. These Terms are personal to you and are not assignable, transferable or sublicensable by you except with our prior written consent. We may assign, transfer or delegate our rights and obligations under these Terms without consent from you. The section and subsection headings in these Terms are for convenience only and shall not affect their interpretation. Unless otherwise specified in these Terms, all notices must be in writing and will be treated as given on receipt, as verified by written automated receipt or by electronic logs (as applicable).

16. Modifications

We may, in our sole and absolute discretion, change these Terms from time to time. If we do, we will update this posting, send you notice through Dino Đi học, or email you. Your continued use of Dino Đi học constitutes your agreement to abide by the Terms as changed. If you object to any such changes, your sole recourse will be to stop using Dino Đi học.

If you have any questions about this Agreement, please contact us at dungnp@irismedia.vn

CHÍNH SÁCH BẢO MẬT THÔNG TIN CÁ NHÂN KHÁCH HÀNG

Mục đích và phạm vi thu thập thông tin

Việc thu thập dữ liệu trên Dino Đi học bao gồm: họ và tên, email, số điện thoại, địa chỉ. Đây là các thông tin mà Dino Đi học cần khách hàng cung cấp bắt buộc khi muốn sử dụng dịch vụ và để Dino Đi học liên hệ xác nhận khi khách hàng đăng ký sử dụng dịch vụ nhằm đảm bảo quyền lợi cho cho người tiêu dùng.

Các khách hàng sẽ tự chịu trách nhiệm về tính chính xác và trung thực của các thông tin khi cung cấp cho Dino Đi học (họ và tên, email, số điện thoại và địa chỉ của mình). Ngoài ra, khách hàng có trách nhiệm thông báo kịp thời cho Dino Đi học về những hành vi sử dụng trái phép, lạm dụng, vi phạm bảo mật để có biện pháp giải quyết phù hợp.

Khi khách hàng đăng ký khóa học, khách hàng sẽ được thêm vào danh sách nhận tin tức, đề xuất đặc biệt hoặc ưu đãi không thường xuyên từ Dino Đi học.

Phạm vi sử dụng thông tin

Dino Đi học sử dụng thông tin khách hàng cung cấp để:

Tư vấn cho khách hàng qua điện thoại miễn phí về dịch vụ liên quan tới chương trình học Tiếng Anh cho trẻ em;

Giải đáp thắc mắc khách hàng

Gửi các thông báo về các hoạt động trao đổi thông tin giữa khách hàng và Dino Đi học

Thực hiện các bản khảo sát khách hàng;

Thực hiện các hoạt động quảng bá liên quan đến các khóa học;

Ngăn ngừa các hoạt động phá hủy thông tin của khách hàng hoặc các hoạt động giả mạo Khách hàng;

Liên lạc và giải quyết với khách hàng trong những trường hợp đặc biệt;

Không sử dụng thông tin cá nhân của khách hàng ngoài mục đích xác nhận và liên hệ có liên quan đến giao dịch tại Dino Đi học.

Trong trường hợp có yêu cầu của pháp luật: Dino Đi học có trách nhiệm hợp tác cung cấp thông tin cá nhân khách hàng khi có yêu cầu từ cơ quan tư pháp bao gồm: Viện kiểm sát, tòa án, cơ quan công an điều tra liên quan đến hành vi vi phạm pháp luật nào đó của khách hàng. Ngoài ra, không ai có quyền xâm phạm vào thông tin cá nhân của khách hàng.

Thời gian lưu trữ thông tin

Dữ liệu cá nhân của khách hàng sẽ được lưu trữ cho đến khi Dino Đi học nhận được yêu cầu hủy bỏ, xóa. Còn lại trong mọi trường hợp thông tin cá nhân của khách hàng sẽ được bảo mật trên máy chủ của Dino Đi học.

Dino Đi học sẽ lưu giữ và sử dụng thông tin của khách hàng khi cần tuân theo nghĩa vụ pháp lý, giải quyết tranh chấp và thực thi các thỏa thuận của Dino Đi học.

Phương tiện và công cụ để người dùng tiếp cận và chỉnh sửa dữ liệu cá nhân của mình.

Khách hàng có quyền yêu cầu hủy bỏ, xóa thông tin cá nhân của mình bằng cách yêu cầu ban quản trị Dino Đi học thực hiện việc này.

Khách hàng có quyền gửi khiếu nại về việc lộ thông tin cá nhân cho bên thứ 3 đến Ban quản trị của Dino Đi học. Khi tiếp nhận những phản hồi này, Dino Đi học sẽ xác nhận lại thông tin, phải có trách nhiệm trả lời lý do và thông báo cho khách hàng cách bảo mật lại thông tin.

Cam kết bảo mật thông tin cá nhân khách hàng

Thông tin cá nhân của khách hàng trên Dino Đi học được Dino Đi học cam kết bảo mật tuyệt đối theo chính sách bảo vệ thông tin cá nhân của Dino Đi học. Việc thu thập và sử dụng thông tin của mỗi khách hàng chỉ được thực hiện khi có sự đồng ý của khách hàng đó trừ những trường hợp pháp luật có quy định khác.

Không sử dụng, không chuyển giao, cung cấp hay tiết lộ cho bên thứ 3 nào về thông tin cá nhân của khách hàng khi không có sự cho phép đồng ý từ khách hàng hoặc có yêu cầu của cơ quan chức năng có thẩm quyền để phục vụ công tác điều tra, xét xử…

Nếu Dino Đi học tham gia vào sát nhập hoặc được mua lại một phần hay toàn bộ tài sản, khách hàng sẽ được thông báo qua email hoặc qua tin tức chính thức trên trang web của Dino Đi học về bất kì sự thay đổi quyền sở hữu hoặc sử dụng thông tin cá nhân của khách hàng, cũng như bất kì quyền của khách hàng nào liên quan đến thông tin cá nhân của khách hàng, tới bất kì bên thứ 3 nào với sự đồng ý của khách hàng.

Trong trường hợp máy chủ lưu trữ thông tin bị hacker tấn công dẫn đến mất mát dữ liệu cá nhân khách hàng, Dino Đi học sẽ có trách nhiệm thông báo vụ việc cho cơ quan chức năng điều tra xử lý kịp thời và thông báo cho khách hàng được biết.

Bảo mật tuyệt đối mọi thông tin giao dịch trực tuyến của khách hàng bao gồm thông tin hóa đơn kế toán chứng từ số hóa tại khu vực dữ liệu trung tâm an toàn cấp 1 của Dino Đi học.

Ban quản lý Dino Đi học yêu cầu các cá nhân khi đăng ký/mua hàng là khách hàng, phải cung cấp đầy đủ thông tin cá nhân có liên quan gồm: Họ và tên, địa chỉ, email, điện thoại và chịu trách nhiệm về tính pháp lý của những thông tin trên. Ban quản lý Dino Đi học không chịu trách nhiệm cũng như không giải quyết mọi khiếu nại có liên quan đến quyền lợi của Khách hàng đó nếu xét thấy tất cả thông tin cá nhân của khách hàng đó cung cấp khi đăng ký ban đầu là không chính xác.

BAN QUẢN TRỊ

Privacy Policy

Welcome to Dino Đi học! Our app is just for parents/adults, and our apps are designed for the whole family, including young children with parent supervision. We value the privacy of all of our users and we know you care about your privacy and the privacy of your children. This document explains the information we collect from users and how and when we disclose or use it.

1. INFORMATION WE COLLECT

Users are not required to create an account to use our service and we do NOT collect or use user information as follows:

 • Other than in the places and for the purposes explicitly disclosed in this Policy, we do not knowingly collect Personally Identifiable Information directly from users.
 • We do not collect, use or share Personally Identifiable Information other than as described in our privacy policy.
 • In no event shall we share or sell any Personally Identifiable Information for advertising or marketing purposes.

In providing our Services, we and our service providers may collect the following information from you:

 • Information collected when subscribing: In the subscription purchase process of any of our subscription types, we may ask for your personally identifiable information such as your name, billing and credit card information. This information is used to complete the purchase transaction.
 • Information collected automatically: We automatically receive and record information on our server logs from a user’s browser, including the user’s browser type, IP address, access time and referring App addresses. This information is used for the operation of the service, to maintain quality of the service, and to provide general statistics regarding use of the Dino Đi học App.
 • Data in our Logs: When you use Dino Đi học or go to a webpage or use an app that has Dino Đi học features (like our “Share” button), our system automatically records that information (“data in our logs”) including information that your internet browser sends whenever you search an App or your mobile application sends when you’re using it going to and from different applications. The data in our logs may also include your IP address, the address of the most recent web pages you’ve visited that had Dino Đi học features, browser type and settings, the date and time of your request, how you used Dino Đi học, and cookie data.

Dino Đi học encourages you to review the privacy statements of the Dino Đi học App. We are not responsible for the privacy statements of other content on Apps outside of the Dino Đi học App.

2. HOW WE USE INFORMATION

Dino Đi học collects and uses these types of information in the following ways:

 • To provide you with our services and any features or services you might request (e.g., monthly subscription)
 • To send you updates about Dino Đi học (including any updated on product features or policies)
 • To communicate with you about purchases
 • To investigate and prevent activities that may violate our policies or be illegal
 • For gathering anonymous aggregate information from all our users to improve the products and services offered through Dino Đi học.

3. HOW WE SHARE INFORMATION

Dino Đi học does not sell, rent, lease our customer lists to third parties.

Users are not required to create an account to use our service and we do NOT collect or use Personally Identifiable Information directly from users.

Your information may be disclosed:

 • As we believe to be necessary or appropriate: (a) under applicable law, including laws outside your country of residence; (b) to comply with legal process; (c) to respond to requests from public and government authorities, including public and government authorities outside your country of residence; (d) to enforce our terms and conditions; (e) to protect our operations or those of any of our affiliates; (f) to protect our rights, privacy, safety or property, and/or that of our affiliates, you or others; and (g) to allow us to pursue available remedies or limit the damages that we may sustain.

Dino Đi học will disclose your personal information, without notice, only if required to do so by law or in the good faith belief that such action is necessary to: (a) conformed to the edicts of the law or comply with legal process served on Dino Đi học or the App; (b) protect and defend the rights or property of Dino Đi học; and (c) act under exigent circumstances to protect the personal safety of users of Dino Đi học, or the public.

4. TRANSPARENCY AND CONTROLS

We understand and respect your privacy concerns at Dino Đi học. Accordingly, we provide you with the ability to make certain choices related to our collection, use, and sharing of your information. These choices may include:

 • You may make choices regarding subscriptions, updates, and product alerts;
 • You may tell us if you want to receive offers and promotions from us and/or third parties.

5. CHILDREN’S PRIVACY

Dino Đi học does not knowingly collect Personally Identifiable Information from children under the age of thirteen. Any child under the age of thirteen must ask parents or guardian for permission to use this App. All full names, and credit card billing information must be from a parent or guardian. We encourage parents to take an active role in their children’s activities and interests on their devices.

6. THIRD PARTY SERVICES

This Privacy Policy does not address, and we are not responsible for, the privacy, information or other practices of any third parties, including any third party operating any site or service to which the Services link. The inclusion of a link on the Services does not imply endorsement of the linked site or service by us or by our affiliates. Although Dino Đi học is a safe place for kids, a child may leave Dino Đi học using the iOS or Android device Home button. Should your child leave Dino Đi học for another application or browser, this Privacy Policy no longer applies. We have no control over how other applications or sites collect, distribute or otherwise use your personal information or how they safeguard and secure your personal information.

7. MOBILE APPS

Please note that the use of any of Dino Đi học’s applications is also governed by the privacy policy of the operators of the application distribution platforms (such as Apple®, Google®, Microsoft®, etc.), and our policy only applies to our practices.

8. CHANGES TO THIS PRIVACY POLICY

The Privacy Policy may be changed or updated at any time as we add new or different features, or as the law changes; furthermore, the changes are effective upon posting unless otherwise noted. Therefore, Dino Đi học encourages you to periodically review this Privacy Policy to be informed of how Dino Đi học is protecting your information.

9. CONTACT US

Dino Đi học welcomes your questions or comments regarding this Privacy Policy. If you believe that Dino Đi học has not adhered to this document, please contact Dino Đi học at: contact@dinodihoc.com